در ژوئن 2004، ما اولین موفقیت توسعه گل رز آبی در جهان را به طور عمومی اعلام کردیم و آنها را به طور عمومی در اتاق کنفرانس مطبوعاتی نشان دادیم.
ما پاسخ های بزرگی دریافت کردیم. این موفقیت در صفحات اول روزنامه های مختلف گزارش شد و توسط رسانه های گروهی خارج از کشور پوشش داده شد.
مصرف کننده عمومی نیز بسیار علاقه مند بود و پاسخ های گرم بسیاری از مردم از جمله دانش آموزان دبستانی و افراد مسن دریافت شد.
داستان های توسعه گوجه فرنگی امروز و گل رز آبی در کتاب های درسی علمی گنجانده شده است که در موزه ملی طبیعت و علم به نمایش گذاشته شده است و در بسیاری از مواد آموزشی استفاده می شود.
ما مقالاتی را در مورد جنبه های علمی توسعه منتشر کردیم و جایزه PCP انجمن فیزیولوژیست های گیاهی ژاپن را در سال 2009 دریافت کردیم.
با این حال، قبل از ارائه گل رز آبی به مصرف کنندگان خواص شیره انگور برای کودکان ، مجبور بودیم بر یک مانع دیگر و احتمالاً بالاترین غلبه کنیم.
از آنجایی که رزهای آبی تولید شده توسط Suntory ارگانیسم های دستکاری شده ژنتیکی هستند، دریافت مجوزهای قانونی از وزارت کشاورزی، جنگلداری و شیلات و وزارت محیط زیست بر اساس قانون حفاظت و استفاده پایدار از تنوع زیستی از طریق مقررات استفاده ضروری بود.
ارگانیسم های زنده اصلاح شده (اصطلاحاً پروتکل کارتاخنا) به منظور رشد تجاری آنها و فروش آنها در ژاپن.
برای این منظور، ما مجبور شدیم آزمایشهای مختلفی انجام دهیم تا ثابت کنیم که تولید و فروش گل رز توسعهیافته در ژاپن بر تنوع زیستی ژاپن تأثیری نخواهد داشت.
به عنوان مثال، ما تا چهار سال را برای انجام آزمایش های هیبریداسیون از جمله گرده افشانی متقابل رز آبی با گونه های رز وحشی صرف کردیم تا ثابت کنیم که چگالی جیوه خطر پراکندگی ژن های معرفی شده در میان رزهای وحشی وجود ندارد. ما مجوزها را در 31 ژانویه 2008 دریافت کردیم.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.