چای بعد از آب دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است. سبز، سفید یا سیاه، فواید سلامتی آن بسیار زیاد است.
چای کیسه ای عمده حاوی پلی فنول است که می تواند با سلول های سرطانی مقابله کند. مصرف 3 تا 4 فنجان چای سبز در روز خطر ابتلا به سرطان های گوارشی را تا 60 درصد، سرطان ریه را تا 20 درصد، سرطان سینه را تا 40 درصد و سرطان پروستات را تا 50 درصد کاهش می دهد.
بدون کاهش وزن، چای خط را حفظ می کند، به خصوص چای سبز که به دلیل خواص تخلیه و سم زدایی آن شناخته شده است.
اثر چربی سوزی آن به دلیل کافئین است که هزینه بدن را افزایش می دهد و کاتچین ها (فلاونوئیدها) که باعث سوزاندن سلول های چربی می شوند.
چای سفید، سیاه یا سبز حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد که مسئول پیری زودرس سلول های بدن هستند، مبارزه می کند.
آنتی اکسیدان ها به پیشگیری از برخی بیماری های مزمن کمک می کنند و به طور کلی بدن را برای مدت طولانی تری سالم نگه می دارند.
مطالعات تمایل دارند اثر پیشگیرانه چای را بر بیماری های قلبی عروقی مانند سکته نشان دهند. مصرف دو تا سه فنجان چای سبز در روز خطر سکته مغزی را تا 14 درصد کاهش می دهد.
- در صبح: چای سیاه، زیرا سرشار از تین است که مشابه کافئین است
- بعد از ظهر: چای سبز، از آنجایی که میزان آن کم است
- در عصر: چای رویبوس یا چای قرمز، چای رویبوس به طور دقیق یک چای نیست، زیرا از گیاه چای Camellia Sinensis نیست، بلکه از یک درختچه قرمز رنگ است که فقط در آفریقای جنوبی میروید، l’Aspalathus linearis.
این ماده حاوی تئین نیست و گفته می شود که دارای خواص آرام بخش و تسکین دهنده است. چای آبی یا چای اولانگ را میتوان در عصر نیز مصرف کرد، این چای نیز به طور دقیق یک چای نیست.
رنگ آبی خود را از گیاهی به نام Clitoria ternatea می گیرد که برگ های آن آبی است.
خرید چای ارگانیک معتبر و منصفانه را ترجیح دهید از پودرهای چای و چای های طعم دار با طعم های مصنوعی خودداری کنید.
دمنوش هایی که به صورت برگ و شل فروخته می شوند تضمین کیفیت هستند. اگر می خواهید چای را در کیسه ای میل کنید، کیسه های ساخته شده از پنبه ارگانیک را انتخاب کنید.
از این به بعد ممکن است کمی بیشتر در مورد چای، فواید آن و همچنین مضرات احتمالی این نوشیدنی داغ در صورت مصرف بیش از حد آن بدانید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.