ماهی یک پروتئین عالی برای سرو است، زیرا روشهای زیادی برای طبخ آن وجود دارد، اما همه روشهای پخت برای هر نوع ماهی جواب نمیدهند.
به عنوان مثال، برخی از انواع ماهی ها برای پختن زیر جوجه های گوشتی بسیار غلیظ هستند و برخی از انواع ماهی زینتی گیاه خوار ها برای سرخ کردن بسیار حساس هستند.
در اینجا، موارد مختلفی را که باید هنگام تصمیم گیری در مورد نحوه پخت ماهی در نظر بگیرید، تفکیک می کنیم و انواع ایده آل ماهی را برای استفاده برای هر روش پخت به شما نشان می دهیم.
عوامل مختلفی بر نحوه پخت انواع ماهی آکواریومی آب شور تاثیر می گذارد. در اینجا مواردی وجود دارد که باید هنگام تصمیم گیری برای تهیه ماهی خود در نظر بگیرید:
ضخامت ماهی. یکی از مهمترین مواردی که باید در نظر گرفت اندازه برش ماهی سرخو محلی است. به عنوان مثال، پختن استیک اره ماهی زیر مرغ گوشتی ایده خوبی نیست.
طعم طبیعی ماهی. برخی از انواع غذاهای دریایی دارای طعم ملایم و برخی دیگر دارای طعم قوی ماهی هستند. مطمئن شوید که ماهی خود را به گونه ای بپزید که طعم آن را تحت تاثیر قرار ندهد.
میزان چربی موجود در گوشت انواع کمپشتتر غذاهای دریایی راحتتر خشک میشوند، که آنها را برای روشهای پخت مرطوب مانند بخارپز کردن و شکار کردن مناسبتر میکند.
از طرف دیگر، ماهی قزل آلا چرب مانند ماهی تن و سالمون برای کباب کردن و برشته کردن ایده آل هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.