اگر به انار حساسیت دارید اما میخواهید طعم مشابهی را تجربه کنید، Wonderful Cook پیشنهاد میکنیم به دنبال رب انار باشید.
طرز پخت با رب انار:
رب انار مترادف با غذاهای خاورمیانه است. رب انار یک و یک یک ماده اصلی در بسیاری از غذاهای ایرانی و خاورمیانه می باشد که طعم بی نظیری به آنها می دهد.
Saveur توضیح میدهد که در محمره فلفل تند، برشته و گردو، کیسیر سالاد بلغور و کوفته بره کباب گوشت چرخ کرده به خوبی میدرخشد اما این همه ماجرا نیست.
فراتر از گزینه های سنتی، پتانسیل رب انار نامحدود است. یکی از بهترین راه ها برای استفاده از چاشنی برای ماریناد یا لعاب دادن به گوشت است. نه تنها اسیدیته مورد نیاز را اضافه می کند، بلکه به پای مرغ کباب شده یا کوفته گاو نیز درخشندگی براقی می بخشد.
رب انار با سبزیجات نیز به خوبی کار می کند. مانند لعاب بالزامیک، ریزش رب روی سبزیجات برشته یا کبابی یک انفجار عطر و طعم است.
یک قاشق در خورش های لوبیا و دیپ هایی مانند هوموس نیز پیچیدگی را اضافه می کند. از این شربت تارت حتی می توان برای تهیه سبزیجات تازه در سالاد استفاده کرد. به سادگی سرکه را با رب عوض کنید.
اگر دندون شیرین دارید، رب انار وقتی روی بستنی وانیلی، پنکیک یا پودینگ برنج میریزد نیز خوب عمل میکند. Food Network حتی استفاده از آن را با توت فرنگی خیس شده برای کیک غذای فرشته پیشنهاد می کند.
همچنین رب انار میتواند یک ماده مخفی برای محصولات پختهای باشد که به ملاس سنتی نیاز دارند – به شیرینی زنجبیلی فکر کنید!
علاوه بر این، هم زدن شربت انار در نوشابه، چای سرد و کوکتل، می تواند به نوشیدنی ها تغییر اساسی دهد. مانند یک گرانادین طبیعی ترش، ملاس انار تقریباً برای هر غذا یا نوشیدنی که می تواند کمی ترش استفاده کند، مناسب است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.