نگهداری از ظروف چدنی باید با دقت انجام شود. ما به شما توصیه می کنیم که از مواد شوینده استفاده نکنید، اما اگر نمی توانید بدون آن کار کنید، از حداقل مقدار استفاده کنید و یک نمونه طبیعی را انتخاب کنید.
از مالیدن سطح قابلمه چدن فورته با اسفنج های ساینده یا سایر ابزارهایی که ممکن است آن را خراش دهند، خودداری کنید.
به طور کلی، چدن لعابی رطوبت و بوهای منتشر شده از غذا را جذب نمی کند. اما در صورت بوی بد، فقط از کمی آب و جوش شیرین یا سرکه مخلوط با آب جوش استفاده کنید.
در مورد شست و شو در ماشین ظرفشویی باید دقت کرد. در بیشتر مواقع، تنها روش مجاز شستشو، شستن دستی است.
با این حال، ظروف لعابی با کیفیت خوب، با وجود استفاده از صابون های خشن، می توانند به خوبی در ماشین ظرفشویی شسته شوند.
همیشه دستورالعمل های سازنده را بخوانید تا مطمئن شوید که ظروف شما می توانند این نوع شستشو را تحمل کنند.
تابه های چدنی جدید، قبل از اینکه برای اولین بار استفاده شوند، باید تحت یک روش خاص قرار گیرند. کوکوت را در آب داغ بشویید و صبر کنید تا خشک شود.
داخل آن را با روغن نباتی چرب کنید و چند دقیقه حرارت دهید. در نهایت آن را از روی اجاق گاز بردارید و با کاغذ جاذب روغن را بردارید.
برای حفظ عملکرد خود در طول زمان، گلدان بدون پوشش باید پس از از بین بردن تمام آثار رطوبت، در مکانی خشک نگهداری شود تا از ایجاد زنگ زدگی جلوگیری شود.
توصیه می کنیم گلدان را با بقیه روی هم نچینید، اما در صورت نیاز به فضا، بهتر است آن را با یک کاغذ جدا کنید تا از آسیب دیدن پوشش جلوگیری شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.