قابلمه 5 تکه دسینی نیاز به شستشو ندارد

این ویژگی که اغلب توسط کسانی که قابلمه و ماهیتابه را برای یک بخش غیرحرفه ای خریداری می کنند نادیده گرفته می شود، همیشه باید در نظر گرفته شود.

قابلمه 5 تکه دسینی با رسانایی حرارتی بالا در واقع زمان کمتری را برای رسیدن به دمای مطلوب می‌گذارند و در نتیجه انرژی کمتری مصرف می‌کنند.

وزن ظروف نیز عاملی است که چه در زمینه حرفه ای و چه در زمینه غیرحرفه ای باید به آن توجه شود.

در واقع، هر ماده وزن مخصوص متفاوتی دارد (یعنی یک معیار مرجع معمولی متفاوت در مقایسه با وزن یک سانتی متر مکعب آب، یعنی حدود یک گرم). به عنوان مثال، وزن مخصوص یک سانتی متر مکعب آهن 7.8 گرم است، وزن مخصوص آلومینیوم تنها 2.7 گرم است.

وقتی می خواهیم دستور تهیه کنیم همه با دقت مواد را انتخاب می کنیم تا غذای نهایی علاوه بر خوش طعم بودن، سالم هم باشد.

با این حال، تعداد کمی از آنها در انتخاب موادی که با آن غذاهای خود را طبخ می کنند، توجه مشابهی نشان می دهند.

ما قبلاً به طور خلاصه معرفی کرده ایم که چگونه هر ماده دارای ویژگی های خاصی است که به رژیم ها و روش های پخت متفاوتی نیاز دارد. حال بیایید کیفیت ها، مزایا و معایب احتمالی هر ماده را تجزیه و تحلیل کنیم.

قابلمه های آلومینیومی به دلیل سبکی، مدیریت پذیری و نسبت کیفیت/قیمت غالباً سودمند یکی از پرکاربردترین قابلمه ها در پذیرایی هستند.

ویژگی خاص آلومینیوم رسانایی حرارتی بالای آن است. در واقع آلومینیوم با 225W/m°K خود چهارمین ماده ای است که پس از طلا، نقره و مس دارای بالاترین ظرفیت انتقال حرارت است.

این اجازه می دهد تا تمام مواد قرار داده شده در قابلمه در یک دما پخته شوند و همچنین مدیریت شعله در طول پخت را بسیار آسان می کند.

مزایای تابه های آلومینیومی:

  • هدایت حرارتی بالا؛
  • در نتیجه صرفه جویی در انرژی؛
  • تعمیر و نگهداری کمی یا بدون نیاز است.
  • مقاومت عالی در برابر ضربه، شوک حرارتی، سایش و خوردگی؛
  • مناسب برای پخت و پز القایی هنگامی که یک دیسک فولادی فریتی به پایین اعمال می شود.
  • سبک و آسان برای رسیدگی، به لطف کاهش وزن مخصوص؛
  • نسبت کیفیت / قیمت مناسب؛

عیوب تابه های آلومینیومی:

قابلمه های آلومینیومی برای نگهداری غذاهای پخته شده مناسب نیستند، به خصوص زمانی که اسیدی یا شور باشند.

نکات مفید برای استفاده از تابه های آلومینیومی:

  • قبل از خرید، مطمئن شوید که ظرف 99.5٪ آلومینیوم خالص است.
  • پس از خرید، تمیز کردن داخل قابلمه ها و شستشو با آب جوش بسیار مهم است. پس از خشک شدن باید آنها را با روغن
  • چرب کنید و بگذارید چند ساعت استراحت کنند و در آخر دوباره آبکشی کنید.
  • هرگز یک قابلمه آلومینیومی خالی را روی حرارت کم یا زیاد قرار ندهید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.