پاستا به دلیل ارزش حسی و تغذیه ای، راحتی و تطبیق پذیری یکی از رایج ترین و محبوب ترین غذاهای اصلی است. گزارش شده است که سالانه حدود 14.3 میلیون تن ماکارونی طرح دار در سراسر جهان تولید می شود.
تولید کننده اصلی ایتالیا و پس از آن آمریکا، برزیل، ترکیه و روسیه است. ایتالیایی ها با 23.1 کیلوگرم سرانه در سال، عمده مصرف کنندگان ماکارونی رژیمی هستند و پس از آن تونسی ها (17 کیلوگرم)، ونزوئلایی ها (12 کیلوگرم) و یونانی ها (11.4 کیلوگرم) قرار دارند.
طبق قوانین ایتالیا، «ماکارونی آشیانه ای خشک» باید با آب و گندم دوروم (Triticum durum Desf.) (یعنی بلغور، بلغور درشت، یا بلغور سبوسدار) تولید شود.
اگرچه در سایر نقاط جهان (به جز فرانسه و یونان) از گندم معمولی می توان برای تولید ماکارونی فرمی پیکولی استفاده کرد، اما به خوبی شناخته شده است که فقط بلغور دوروم می تواند بهترین کیفیت محصول را از نظر رئولوژیکی خمیر تضمین کند.
خواص، کیفیت پخت و پز و پذیرش مصرف کننده نیز مهم است.
با این حال، باید توجه داشت که گندم معمولی تقریباً 20 تا 25 درصد ارزانتر از گندم دوروم است و به دلیل در دسترس بودن بالا و (مقرون به صرفه بودن / هزینه نسبتاً کم) آن را به یک ماده خام جالب برای تولید در سراسر جهان تبدیل میکند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.