نخود بخشی از خانواده بزرگ غلات است، اما از حبوبات محسوب می شود. به این معنی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع، نخود به عنوان معادل غذاهای نشاسته ای در وعده غذایی شما قابل مصرف است.
انواع نخود همانند نخود پایه بلند و مدل های مختلف آن طعم کره ای، آجیلی و بافت خامه ای دارند. پختن آنها آسان است هم به شکل کامل و هم به صورت آرد و به راحتی در رژیم غذایی روزانه خود گنجانده می شوند.
بنابراین، در حالت ایده آل، نخود باید با:
یک قسمت از سبزیجات: منبع پروتئین حیوانی گوشت، ماهی، تخم مرغ یا پروتئین گیاهی (توفو، تمپه، سیتان، پروتئین سویا دهیدراته)
از منبع چربی گیاهی: به عنوان مثال، 60 گرم نشاسته خام معادل 75 گرم نخود خام است. این تفاوت با این واقعیت توضیح داده می شود که غذاهای نشاسته ای مانند ماکارونی، برنج، حاوی کربوهیدرات بیشتری (در هر 100 گرم) نسبت به حبوبات، مانند نخود هستند.
در صورت گرسنگی شدید، حبوبات توصیه خوبی هستند، زیرا بدون اینکه باعث افزایش سطح قند خون شوند، بر سیری اثر می گذارند.
از آنجایی که نخود یک ماده غذایی فیبری است، می تواند باعث ناراحتی جزئی گوارشی در افراد حساس شود. ممکن است تحریک خفیف روده ایجاد شود که می تواند منجر به گاز و نفخ شود.
در این صورت بهتر است به تدریج معرفی شود. اما نخود غذایی با کیفیت غذایی بسیار خوب باقی می ماند، شرم آور است که خود را از آن محروم کنید!
برای استفاده از مزایای تغذیه ای نخود، راه های زیادی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه وجود دارد.
نخود را می توان در تهیه غذاهای گرم کوسکوس و همچنین در تهیه غذاهای سرد مثل سالاد طبخ کرد. آنها را می توان به صورت کامل، به صورت آرد یا له شده استفاده کرد.
برای سرو، می توانید بادام زمینی سنتی را با نخود تفت داده شده در فر با کمی روغن زیتون و ادویه های دلخواه جایگزین کنید.
در نهایت، حتی می توان از آب کنسرو نخود برای تهیه دسر استفاده کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.